Ortoflex / GluAzin

Ortoflex / GluAzin. Säljs nu som fodertillskott. Den har förbjudits att säljas som kosttillskott till människa. Ortoflex, 150 tabletter. Ortoflex är ett ört -och mineralkomplex för en reglering av kroppens syra-bas balans.

Ortoflex innehåller flera både vetenskapligt erkända och verksamma substanser som bidrar till reparation och återuppbyggnad av broskceller i lederna.

Produktinformation.
Innehåller: Varje tablett innehåller 300 mg örtkomposition bestående av Perma Canaliculus och Zingiber Officinale, Vitvinsvinägerextrakt, Spirulina och Asco Phyllum. Vidare ger varje tablett 40 mg Kalcium-(Kalciumkarbonat), 80 mg Magnesium (Magnesiumhydroxid) och 1 mg Mangan (Mangansulfat). Bindemedel: Fibrer från tallbark.

Glukosamin 250 mg (glukosaminsulfat). Magnesium 80 mg. Kalcium 40 mg. Mangan 1 mg. Kelp 10 mg. Spirulina 10 mg. Ingefära 40 mg. Vitvinsvinägerextrakt 10 mg. Tekniska tillsatser: Mikrokristallin cellulosa. Magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror.

Allmän information
Ortoflex är ett ört -och mineralkomplex för en reglering av kroppens syra-bas balans. Ortoflex innehåller flera både vetenskapligt erkända och verksamma substanser som bidrar till reparation och återuppbyggnad av broskceller i lederna. Ortoflex innehåller även Ingefära och Vitvinsvinäger vilka har antiinflammatoriska egenskaper men även förstärker preparatets biokemiska verkningsförmåga. Ingefära har en mångtusenårig medicinsk tradition. Den har blodförtunnande egenskaper och har både visat sig kunna sänka kolesterolnivån, blodtrycket, stimulera hjärtat och förebygga åksjuka.

Tillsatsen av de klorofyllrika algerna Spirulina och Asco Phyllum hjälper kroppen att identifiera, fånga och driva ut olika former av slaggprodukter. Eftersom det är påtagligt att inflammatoriska värkbesvär ofta går hand i hand med översyrlighet och avsaknad av basbildande mineraler innehåller Ortoflex även Magnesium, Kalcium och Mangan.

Djur; GluAzin är ett kosttillskott som främjar och underhåller en god ledhälsa hos ditt sällskapsdjur. Regel-bunden användning av ledvårdsprodukter kan öka djurets livskvalitet och välbefin-nande markant, ge det minskad smärta i leder, smidigare och starkare rörelser.

Innehåller. Sammansättning per tablett: Glukosamin 250 mg (glukosaminsulfat). Magnesium 80 mg. Kalcium 40 mg. Mangan 1 mg. Kelp 10 mg. Spirulina 10 mg. Ingefära 40 mg. Vitvinsvinägerextrakt 10 mg. Tekniska tillsatser: Mikrokristallin cellulosa. Magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror.

Dosering. Doseringsangivelser nedan gäller för de första sex veckorna, dosering kan sedan halveras som underhållsdoser.

Hundar, under 15 kg: 1 tabl./dag

Hundar, mellan 15-30 kg: 2 tabl./dag

Hundar, mellan 30-45 kg: 3 tabl./dag

Hundar, över 45 kg: 4-5 tabl./dag

Fullvuxen katt: 1 tabl./dag

Köp här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook