Zeolith ​+ Bentonit + Psyllium Detoxpaket 550g

I förebyggande syfte

I förebyggande syfte tar man hänsyn till varje åtgärd som kan hämma eller bromsa nedsatt hälsa eller lindra en sjukdom. Zeolite kan binda oönskade föroreningar som redan finns i matsmältningssystemet redan innan de tas upp av kroppen och därigenom hjälpa till att undvika sjukdomar som är förknippade med ökad förorening.

För lindring

Anrikningen av giftiga, aktiva metaller som kvicksilver, bly, kadmium, aluminium och andra ämnen som ammonium och histamin kan vara orsaken till en mängd olika kroniska sjukdomar. De föroreningsbindande och rengörande egenskaperna hos Zeolit kan användas terapeutiskt eller som ett komplement till terapi, vid behov, särskilt för ökad exponering mot histamin- och histaminintoleranser såsom allergier, mag-tarmkanalsjukdomar, leverproblem eller ökade mag-tarmkanalsjukdomar, leverproblem eller ökad belastning på levern genom ammoniumföreningar.

Zeolit + Psyllium

En naturlig medicinsk produkt för leveravlastning genom avgiftning i tarmkanalen genom bindning av kvicksilver, bly, kadmium, aluminium, ammonium, histamin. P g a deras stora svällningsförmåga är psylliumskal mekaniskt effektiva laxermedel / förstoppningsmedel (fungerar som det behövs bäst) som således underlättar effekten av zeolit. Är man förstoppad blir man lösare, har man diarré görs avföringen fastare.

Indiska psylliumskal – en naturlig fiber för tarmrengöring

För att stödja naturlig matsmältning och underlätta tarmhälsan blir psylliumskal mer och mer populärt. Som ett rent vegetabiliskt livsmedel ger de slemhinna med en utmärkt svullnad kapacitet för en kolesteralmedveten och fiberrik näring. När det kommer i kontakt med vatten, finmalt psyllium skal sväller det, vilket leder till en avsevärd ökning av volymen tarminnehåll, varigenom stimulering av tarmväggen ökar, peristaltik stärks och underlättar tarmrörelserna På grund av dess avförings mjukgörande effekt kan indiskt psylliumskalpulver bidra till tarmrengöring för en trevligare tarmpassage och reglering av tarmens rörelser.

Dosering och varaktighet

Zeolite -pulver

Innehåll: 100% klinoptilolit-zeolit

Om inte annat föreskrivs av din läkare, använd under en begränsad period (t.ex. 40 dagar) och börja gradvis med lättnad in med en gång dagligen: rör 1 rågad tesked (3g) pulver i ca. 250 ml vatten och drick vid måltiderna. Användningen kan gradvis ökas till 2 gånger dagligen, med en högst 3 gånger dagligen efter behov.

Zeolit ​​+ Psyllium

Pulverblandning av 50% klinoptilolit-zeolit, 50%  psylliumskalpulver. Om inte annat föreskrivs av din läkare, används för en begränsad period (t.ex. 40 dagar) och börja försiktigt gradvis med en gång dagligen: rör 1 tesked (3g) pulver i ca. 250 ml vatten och dryck vid måltiderna. Användningen kan gradvis ökas till 2 gånger dagligen, med en högst 3 gånger dagligen efter behov.

Zeolit ​​- leveravlastning genom avgiftning av tarmkanalen sker genom bindningen av kvicksilver, bly, kadmium, aluminium, ammomium och histamin.

Regelbundenhet, rytm och användningstider. Regelbundenhet påverkar effektiviteten, medan avbrott kan minimera den. I listan nedan hittar du helt enkelt lämpliga tidsfönster som passar dig. Enligt Karl Hecht, Dr. med. Dr. med. habil., professor i neurofysiologi och professor em. för experimentell och klinisk patologisk fysiologi vid Institute of Physiology – Charité vid Humboldt University of Berlin, följande dagliga kronobiologiska gånger rekommenderas för intern användning på människor:

06.00 – 08.00

13.00 – 15.00

18.00 – 20.00

för användning över natten: 22:00

Interaktioner med andra läkemedel

Efter intag av läkemedel, vänta minst två timmar.

Använd inte samtidigt alkoholhaltiga, koffeinhaltiga eller sura drycker som grapefrukt, apelsin, citron eller ananas juice

Zeolit ​​+ Bentonit + Psyllium

Man kan lägga till Bentonit också för ännu bättre effekt. Då kan man ta antingen 1 tsk Zeolith, 1 tsk Bentonit och 1 tsk Psylliumfröskal. Ofta delat man upp det på 1 tsk Zeolith och 50% eller 20% Bentonit och 1 tsk psylliumfröskal. Allt efter behov.

 

Köp hela paketet för 600,- Normalpris 789,- här…

Köp Zeolith här…

Köp Bentonit här…

Köp Psylliumfröskal här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook