Ortoflex / Glyazin

Ortoflex är ett ört -och mineralkomplex för en reglering av kroppens syra-bas balans

Ortoflex innehåller flera verksamma substanser som bidrar till reparation och återuppbyggnad av broskceller i lederna.

Ortoflex innehåller även Ingefära och Vitvinsvinäger. Dessa har antiinflammatoriska egenskaper men förstärker även preparatets biokemiska verkningsförmåga. Ingefära har en mångtusenårig medicinsk tradition med egenskaper som visat sig kunna sänka kolesterolnivån, blodtrycket, stimulera hjärtat och förebygga åksjuka.

Spirulina och Asco Phyllum hjälper kroppen att driva ut olika former av slaggprodukter. Eftersom det är påtagligt att inflammatoriska värkbesvär ofta går hand i hand med översyrlighet och avsaknad av basbildande mineraler innehåller Ortoflex även Magnesium, Kalcium och Mangan.

Förpackningen innehåller 150 tabletter.

Dosering:

5 tabletter om dagen i samband med måltid. Efter avslutad kur rekommenderas underhållsdosering på 2-3 tabletter per dag. Kuren avslutas när indikationerna börjar avta.

Ingredienser:

Varje tablett innehåller 300 mg örtkomposition bestående av Perma Canaliculus och Zingiber Officinale, Vitvinsvinägerextrakt, Spirulina och Asco Phyllum. Varje tablett ger 40 mg Kalcium-(Kalciumkarbonat), 80 mg Magnesium (Magnesiumhydroxid) och 1 mg Mangan (Mangansulfat). Bindemedel: Fibrer från tallbark.

Får endast säljas som djurfoder men produkten är densamma för människa och djur. Dosering för djur hittar du här….

Köp här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook