Raw och ekologisk blandning av hela tranbär, tranbärspulver och välgörande probiotika

Tack vare en unik teknologi och låg torkningsprocess säkerställs bevarandet av känsliga antioxidanter. Med sina 5 miljarder nyttiga probiotika per 1 matsked stödjer produkten din matsmältning och gör det enkelt att kunna njuta av en balanserad kost. Här finns varken tillsatser eller konserveringsmedel och pulvret är perfekt att bland i din favorit smoothie, kokosvatten, juice, te, strö över morgongröten eller bland i ditt hembakade bröd.

Organic Traditions är ett respekterat och välkänt varumärke som länge arbetat med potenta superfoods. Företaget är ett av de första som lanserade superfoods och trendsättare inom detta segment. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och goda smak.

Ingredienser: Pulver på hela tranbär* (87,4%), kokospalmsocker* (10,7%), Bacillus coagulans (0,5%), aromer (blandade bär) (1%), havssalt (0,38%). *Ekologisk.
Energi (kJ/kcal): 385/92
Fett (g): 0
varav mättat (g): 0
Kolhydrater (g): 21
varav sockerarter (g): 12
Protein (g): 0
Fiber (g): 4
Salt (g): 0,38

Produktbeteckning
Tranbärspulver med levande bakteriekultur.

Allergener
Kan innehålla spår av cashewnöt, hasselnöt och mandel.

 

Köp här….

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook