Mungbönsbröd ekologiskt, glutenfritt, laktosfritt, utan ägg och utan jäst

Bönbröd innehåller;
Mungbönor, torkade fikon i rismjöl o dadlar i sojamjöl, linfrön, solrosfrön, pumpafrön, husk o pofiber, brödkryddor, bikarbonat, havssalt.

Varje lev väger 600g och en skiva kan jämställas med en vegetarisk biff. Mycket näringstät mat. Ett par skivor av bönbrödet med tahin, groddar och grönsaker är en fullvärdig lunch och man blir mätt länge. Perfekt näringstät lunch för den stressade moderna människan.

Bönbrödet är gott att rosta. Hållbarhet ca 1 vecka, kan t o m hålla i upp emot 2 veckor i kylskåp

Förvaras i kylskåp. Går att frysa om.

OBS: Priset är ett introduktions pris under 6 månader under lanseringen tills vi vet vad brödet in facto kostar. Det är väldigt dyra ingredienser i o m att allt är ekologiskt. Ett hantverk. Vi sålde slut på första leveransen på en vecka.

 

Köp bröd här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook