Åkerbönsbröd Gluten-Laktos & jäst- och äggfritt – Ekologiskt, Vegan

Åkerbönan tillhör familjen fava. Bönan är en näringsrik gammal kulturväxt med hög proteinhalt. Åkerbönan vi använder är närodlad på en gård norr om Gränna.

Innehållsförteckning:
Åkerbönor, dadlar, sojamjöl, solrosfrön, linfrön, pofiber, fiberhusk, bikarbonat och havssalt

Varje lev väger 600g och en skiva kan jämställas med en vegetarisk biff. Mycket näringstät mat. Ett par skivor av bönbrödet med tahin, groddar och grönsaker är en fullvärdig lunch och man blir mätt länge. Perfekt näringstät lunch för den stressade moderna människan.

Bönbrödet är gott att rosta. Hållbarhet ca 1 vecka, kan t o m hålla i upp emot 2 veckor i kylskåp

Förvaras i kylskåp. Går att frysa om.

OBS: Priset är ett introduktions pris under 6 månader under lanseringen tills vi vet vad brödet in facto kostar. Det är väldigt dyra ingredienser i o m att allt är ekologiskt. Ett hantverk. Vi sålde slut på första leveransen på en vecka.

Kosttillskott används som ett komplement till en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rek. dos bör ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. (Det här är ngt vi enligt lag måste skriva efter varje naturlig produkt)

 

Köp bröd här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook