Transdermala plåster, Multi Vitamin PLUS

Multivitamin Plus – är en samverkande och riktigt högeffektiv kombination av vitaminer och de bästa av antioxidanter

Transdermala plåster

Vitaminer, antioxidanter och aminosyror mm förs ut i blodet via huden. Högt upptag på 95-100%! 100% naturligt innehåll.

Ämnena i plåstret går direkt ut i kroppen och dit det behövs, helt utan att passera genom tarmsystemet. Av denna anledning så behöver inte dosmängden i plåstren vara lika höga som i piller och kapslar, och ger ändå ett bättre resultat.

Personer som lider av glutenintolerans och andra mag-/tarmproblem som därmed har det svårare att få i sig tillräckligt med näring och energi kan med fördel använda detta plåster.

Plåsters 100% naturliga ingredienser frisätts långsamt genom huden, (16-24 tim) och transporteras vidare via kroppens blodbanor. Därigenom förbigår de matsmältningen, som delvis förstör vitaminer innan de kan göra nytta.

Plåstrets leveranssystem (transdermal teknik) möjliggör därför för lägre doser, då minimum 95 % absorberas och minimerar därmed risken för biverkningar. Plåstret kan med fördel användas av glutenallergiker och liknade eftersom dessa grupper har svårt att tillgodogöra sig näring via tarmen.

Lätt att applicera

Placera plåstret var som helst på huden där det är torrt, rent och hårlöst. Axeln, ryggen, och magen är särskilt bra ställen. Ta bort det använda plåstret efter 24 timmar och sätt på ett nytt vid samma tidpunkt varje dag, men placera den på olika delar av din kropp för att minimera risken för en hud irritation.

Vitamin D+K2 Plåster är en ny metod för att säkerställa ett bättre upptag av viktiga näringsämnen för din hälsa. Din kropp behöver olika vitaminer och mineraler för att fungera korrekt. Vitamin D+K2 Plåster är ett säkert, effektivt och bra alternativ till tabletter, kapslar och flytande kosttillskott.

Transdermala plåster

Vitaminer, antioxidanter och aminosyror mm förs ut i blodet via huden. Högt upptag på 95-100%! 100% naturligt innehåll.

Ämnena i plåstret går direkt ut i kroppen och dit det behövs, helt utan att passera genom tarmsystemet. Av denna anledning så behöver inte dosmängden i plåstren vara lika höga som i piller och kapslar, och ger ändå ett bättre resultat.

Personer som lider av glutenintolerans och andra mag-/tarmproblem som därmed har det svårare att få i sig tillräckligt med näring och energi kan med fördel använda detta plåster.

Så här fungerar plåstren

De består av 3 stycken latexfria skiktlager enligt nedanstående bild.

1) Det övre lagret fungerar både som ett tätande skikt för att se till så att näringsämnena inte kan läcka ut, samt för att skydda plåstret från att ta skada av omgivning och kroppsrörelser.

2) Här finns de aktiva näringsämnena och lagret fungerar som en reservoar.

3) Det sista lagret har tre funktioner. Dels fungerar det som en vidhäftande kontaktyta mot din hud. Det öppnar också upp hudens porer för att skapa en högre upptagningsförmåga för alla närings-ämnena, samt att det fungerar som en transportkanal ut till huden.

Vitamin D+K2 Plåsters 100% naturliga ingredienser frisätts långsamt genom huden, (16-24 tim) och transporteras vidare via kroppens blodbanor. Därigenom förbigår de matsmältningen, som delvis förstör vitaminer innan de kan göra nytta.

Innehållsförteckning:
Tillverkning: USA

Köp plåster här…

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook