Nebulisator

Nebulisator som skapar en extremt fin dimma för inandning. Den har ett behändigt format och handhavande och kan användas både med USB-kontakt och med batteri. Virus och bakterier avlägsnas som bekant snabbt och effektivt även i vatten.
Man har i Kina med framgång börjat använda kolloidalt silver (som just förångas) för att rengöra behandlingsrum och apparater etc. Nyligen kom en rapport från ScienceOpen, Oron Zachar, där forskaren i en förstudie gått in i detalj på effektiviteten hos kolloidalt silver mot virus. Det är enligt denna ingående forskning tydligen partiklarna i silvret som ger en effekt mot virus, (mot bakterier är det jonerna som har effekt) och detta förklarar varför det fungerar så effektivt som vattenrening.
Obs! I Sverige, till skillnad mot många andra länder, är kolloidalt silver endast tillåtet för vattenrening och ingenting annat.
Share this...
Share on Facebook
Facebook