ALKA-MINE Korall Kalcium

Alka-Mine 5 x 6 tepåsar (30 liter) – Ger dig ett hälsosamt, alkaliskt, fylligt och smakfullt dricksvatten

Lägg en mineralpåse i en 1-liters kanna, låt gärna stå över natten. Ett bra sätt att hålla koll på att man dricker tillräckligt också… Tips: När man byter till en ny påse kan man lägga den använda i vattenkannan och ge blommorna mineralrikt vatten.

Havsmineraler från korall. Fungerar som en tepåse fast med mineraler. Tillverka ditt eget mineralvatten. Hjälper dig att upprätthålla din pH balans i vattnet.

Ericssons Alka-Mine Coral Calcium US Pat. #006033730A
Korall Kalcium är en fullständigt ren, helt organisk vattenreningsprodukt som på ett häpnadsväckande sätt berikar ditt dricksvatten med joniskt kalcium och spårämnen som gör ditt dricksvatten alkaliskt. En 1 grams sackett i 1 liter vatten berikar ditt vatten med joniskt kalcium och andra mineraler i en kombination som är nödvändig för optimal rening av blod och neutralisera orenheter som kan finnas i dricksvatten samt pH balanserar ditt vatten

Allt medan ALKA MINE sveper genom landet har många människor erfarenheter av enorma hälsosegrar. Hur kan man genom att lägga en sackett i sitt dricksvatten få sådan effekt på hälsan? Jo, helt enkelt genom att Alka-Mine Korall Kalcium balanserar upp ditt pH värde, vilket även inkluderar avgiftning och detox av din kropp. M a o Alka-Mine Korall Kalcium hjälper till att bli av med kroppens orenheter och slaggprodukter och ersätter den med goda och hälsosamma element.

 

Coral Calcium Ingredients

Ingredient

Weight per 1 sachet (1g)

Comment

Coral Minerals

994 mg

Calcium and Magnesium Carbonate

L-Ascorbic Acid

5 mg

Synthetically made from glucose

Silver

1 mg

Metallic Silver

Alka-Mine® Havsmineraler från Korall Alka-Mine bygger på en gammal fin Japansk tradition från ögruppen Okinawa. Man har på dessa öar sedan urminnes tider använt sig utav havsmineraler från korall som mineralkälla. Alka-Mine är naturliga mineraler från vårt eget ursprung, havet.
▪ Innehåller rika mängder Kalcium- och Magnesiumkarbonater samt de för kroppen livsviktiga spårämnena; Kisel, Natrium, Sulfat, Fosfor, Järn Krom, Klor, Mangan, Kalium, Koppar och Zink.
▪ Godkänd som naturligt livsmedelstillskott grundat på ”Food hygiene law” i Japan.
▪ Fungerar som en te-påse fast med mineraler. Räcker till ca. 1 liter kranvatten.
▪ Tar bort lukt och smak av klor från klorerat dricksvatten.
▪ Ger dig ett hälsosamt, alkaliskt, fylligt och smakfullt dricksvatten.
Innehåll per 1g: Havsmineraler från korall; 993mg, L-askorbinsyra; 5mg, Metalliskt silver;2mg.

INGREDIENSER: Kalcium Karbonat (CaCo3), Magnesium Karbonat (MgCo3). Spårämnen; Kisel (S), Strontium (Sr), Natrium (Na), Fosfor (P), Järn (Fe), Klor (Cl), Mangan (Mn), Kalium(K), Koppar (Cu), Zink (Zn), Krom (Cr3+), Kobolt (Co), Molybden (Mo), Litium (Li), Jod (I), Bor (B), Vanadin (V), Flour (F) samt L-ascorbinsyra.
En tepåse till 1 liter vatten.
Räcker till 30 liter vatten. 

Är Kosher certifierad.

Share this...
Share on Facebook
Facebook