Powder of Life

Powder of Life är en serie av produkter som förändrar din tarmflora så att du tar upp näring bättre samtidigt som den innehåller den mesta näring du behöver. Det finns flera typer för att passa alla. Man bör alltid börja äta typ T för att undvika problem som kan uppstå om man inte har tillräckligt bra tarmflora.

Powder of Life

Mångårig erfarenhet har gett Powder of Life: ett superfood bestående av torkade och malda råvaror efter Hippokrates princip ”Din mat skall vara din medicin.” Powder of Life tillverkas i Sverige och innehåller endast oförändrade naturliga råvaror, men den starka synergiska effekten i de samverkande ämnena gör produkten helt unik.

Produkt beskrivning
Typ T är den man börjar med när man äter Powder of Life. Den innehåller inte chlorella, vilket gör att den inte ger fullt så stark utrensande effekt. Du kommer fortfarande att märka av den, i form av exempelvis hudproblem och gamla åkommor som för en tid “kommer tillbaka” medan de rensas ut.

Börja med 1/4 tsk dag 1. Om du inte märker av någon effekt, öka till 1/2 tsk efter några dagar, 1 tsk efter ytterligare några dagar, o.s.v., tills du känner att du hittat den dos som verkar just för dig. Normaldosen är 1 – 2 matskedar per dag.

Innehåll: Spirulina, Chia, Blåbär, Nypon, Nässla. Innehåller ingen jod.
Ger ofta inga problem ens vid stora problem med tarmfloran och inflammatoriska tarmsjukdomar.

Grön Powder of Life drink

  • Vatten eller havremjölk, mandelmjölk eller hampamjölk
  • Banan
  • Citron
  • Bär
  • Powder of Life från True Life (Börja med en halv tsk och öka tills du kan ta 1-2 msk)

Köp Powder of Life 125 g här…

Köp Powder of Life 250 g här

Share this...
Share on Facebook
Facebook