Kolloidala mineraler allm. info

Nano Mineraler Nästa generation av mineralvatten. Mineraler är källan till allt fysiskt liv och grunden för näring. Människokroppen består av cirka 4% mineraler som kontrollerar varje organ och alla elektriska impulser i kroppen. Mineraler, som de 50 miljarder cellerna i vår kropp som de matar, är beroende av varandra för deras funktion. Därför behöver vi hela spektrumet. Ric nanominaler kännetecknas av extremt små partiklar som omedelbart absorberas och är 100% biotillgängliga, vilket resulterar i omedelbara och effektiva resultat.

Kvaliteten på Nano Nanopartiklar är oändligt små, mindre än några kolloidala partiklar. Den lilla storleken på dessa partiklar gör att de lätt kan absorberas i kroppen – med lite absorption av mineralvatten börjar omedelbart. Nano partiklar är sfäriska, vilket möjliggör en större energi yta och zeta potential som är den energi som omger en nano partikel. Zeta potential kommer att göra det möjligt för nanopartiklar att söka och förstöra patogener av alla slag. Det är zeta potentialen som driver mineralerna för att göra sitt arbete.

Nanomineralers partikelstorlek samt elektromagnetiska laddning bidrar till en absorptionsförmåga på 99%. Dessutom förekommer det ej onödiga allergener eller tillsatser. Nanomineraler av hög kvalitet ska även tillverkas av 99,9999% ren metall i fullständigt rent avjoniserat vatten, detta bidrar till en säker och mycket effektiv produk.

Mineraler är källan till allt fysiskt liv och grunden för näring. Människokroppen består av cirka 4% mineraler som kontrollerar varje organ och alla elektriska impulser i kroppen. De 50 miljarder cellerna i vår kropp som mineralerna matar, är beroende av varandra för deras funktion. Därför behöver vi hela spektrumet. Ric nanominaler kännetecknas av extremt små partiklar som omedelbart absorberas och är 100% biotillgängliga, vilket resulterar i omedelbara och effektiva resultat.

Dosering Kolloidala mineraler:

15-30 ml per dag.

 

Köp Palladium 1/2 l här…

Köp Palladium 1 l här…

Köp Guld 1/2 här…

Köp Guld 1 l här…

Köp Platina 1/2 l här…

Köp Platina 1 l här…

Köp Kolloidalt Silver RIC 1/2 här…

Köp Kolloidalt Silver RIC 1 l här…

Köp Kolloidalt Zink här…1/2 l här…

Köp kolloidlat Zink 1 l här…

Köp Kolloidalt Koppar 1/2 l här…

Köp kolloidalt Koppar 1 l här…

Köp kolloidalt Järn 1/2 l här…

Köp Kolloidalt Järn 1 l här…

Köp kolloidalt Tenn 1/2 l här…

Köp Kolloidalt Tenn 1 l här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook