Lungbooster plåster

100% naturliga ingredienser!
Bra för glutenallergiker!

Respirationsorganen är ständigt i arbete. Hela dagarna, varje dag förser det din kropp med syre. Lungorna kan även vara en inkörsport för allergier, föroreningar i vår utemiljö, mögel, svampar, skadliga organismer och andra gifter. Dessbättre, vare sig du erfar de negativa effekterna av att inandas toxiner eller helt enkelt vill vara säker på att dina lungor alltid är på topp, har naturen försett oss med en rad örter och växter som på djupet kan förse respirationsorganen med näring.

Lungbooster innehåller 8 noga utvalda örter och vitaminer som boostar lungorna, särskilt anpassade och lämpade för att hjälpa lungorna vid ex lunginflammation, bakterieinfektioner i andningsorganen och andra besvär i respirationsorganen. Lungbooster kan även reparera skador i lungorna och förbättrar lungornas kapacitet samt hjälper kroppen till ett optimalt näringsupptag. Plåstrets leveranssystem (transdermal teknik) möjliggör för lägre doser, då minimum 95 % absorberas och minimerar därmed risken för biverkningar. Plåstret kan med fördel användas av glutenallergiker och liknade eftersom dessa grupper har svårt att tillgodogöra sig näring via tarmen.

Lungbooster är inte bara till för att avhjälpa problem i respirationsorganen utan kan även bota infektioner och reparera skador i repsirationsorganen. Man får helt enkelt mer syre till kroppen

På vilket sätt är då örterna välgörande för respriationsorganen?

Örter och växter som stödjer lungornas hälsa gör så genom en eller flera av nedanstående fördelar:
1. De kan vara slemlösande – vilket kan hjälpa till att vidga bröstet så att det inte känns så trångt
2. Lugna irriterade lungor, näsgångar och luftvägar
3. Avslappnade inverkan på muskler nära de övre luftvägarna, för att stilla hosta
4. Lugna frigörande av histaminer
5. Bekämpa skadliga organismer som kan ge besvär i de övre luftvägarna
6. Fungera som antioxidanter samt reducera oxidativa skador och rodnad

Lung Booster Plåsters 100% naturliga ingredienser frisätts långsamt genom huden, (16-24 tim) och transporteras vidare via kroppens blodbanor. Därigenom förbigår de matsmältningen, som delvis förstör vitaminer innan de kan göra nytta.

Plåstret kan med fördel användas av glutenallergiker och liknade eftersom dessa grupper har svårt att tillgodogöra sig näring via tarmen.
Lätt att applicera 
Placera plåstret var som helst på huden där det är torrt, rent och hårlöst. Axeln, ryggen, och magen är särskilt bra ställen. Ta bort det använda plåstret efter 24 timmar och sätt på ett nytt vid samma tidpunkt varje dag, men placera den på olika delar av din kropp för att minimera risken för en hudirritation.

Lungbooster plåster är en ny metod för att säkerställa ett bättre upptag av viktiga näringsämnen för din hälsa. Din kropp behöver olika vitaminer och mineraler för att fungera korrekt och är ett säkert, effektivt och bra alternativ till tabletter, kapslar och flytande kosttillskott.

Innehållsförteckning:

Aktiva Ingredienser:
Varje plåster innehåller:
– Aloe Juice 10,0 mg
– Astragalus 10,0 mg
– Skutellaria 10,0 mg
– Lobelia Inflata 10,0 mg
– Vitamin E 1,7 mg
– Vitamin C 1,5 mg
– Vitamin A (Retinol) 1,0 mg
– Cayenne 1,0 mg

Plåster storlek: 9,7 cm2. Fyrkantiga med rundade hörn.
Aktiva ingredienser per plåster: >44,21 mg

Köp Lungbooster plåster här

Share this...
Share on Facebook
Facebook