Frankincense – B. Serrata 5 ml, Eterisk olja

Äkta 100% ren och naturlig Frankincense eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet.

Frankincense är även känd som Boswellia, som också är det aktiva ämnet i Frankinsence.  Frankinsence är nog en av de mest underskattade essentiella oljorna, den är en av de mest kraftfull oljorna i världen. Det är möjligt att det är en av världens allra mest effektfulla oljor.

Den har betraktats som en helig olja i länderna i mellanöstern. Frankincense har använts som smörjelse och är väl känd i Bibeln som en av de gåvor som Jesus fick av de Tre Vise Männen vid sin födelse. I forna tider var Frankincense värderad mer än guld på grund av dess användning för alla sorters sjukdomar. Senare forskning, publicerad i Journal of Oncology, har visat att Frankinsence krymper tumörer och dödar cancerceller bättre än chemoterapi. Oljan har också använts med stor framgång för att bota inflammationer och för att förbättra immunförsvaret, i likhet med Oreganoolja.

Användning:

Gnugga in oljan bakom öron, bröst och nacke för att förbättra immunsystemet.
Tag internt för att reducera inflammationer eller lokalt för värk eller smärta exempelvis vid ledvärk
Användes lokalt på åldersfläckar, ärr och vid hudbristningar för att förbättra huden
Diffundera i luften vid bön eller spirituell läsning
Värdefull efter trauma för att centrera och lugna ner dig själv
Diffundera i luften för att stilla säsongsbetonade allergier
Diffundera i luften, eller använd lokalt cellulär hälsa.

Köp Frankincense olja här

Share this...
Share on Facebook
Facebook