Arjuna (Terminalia Arjuna)

Ayurvedisk ört för hjärtat

Beskrivning: Ekologisk Arjuna (Terminalia Arjuna) från Organic India. Arjuna är naturligt rik på Koenzym Q10 som används inom många moderna mediciner och kosttillskott. Arjuna är dock en helt naturlig och biotillgänglig källa på det. Örten används inom Ayurveda för hjärtat och kärl. Organic India har bland de bästa och bäst producerade Ayurvediska örterna på marknaden. Både vi och kunder rekommenderar deras produkter starkt.
Innehåll 100g ekologisk Arjuna (Terminalia Arjuna), raw – ej upphettad över 40 °C.
Dosering: 1/2 tesked (ca 2,5g), två gånger dagligen. Ta det med ett glas varmt vatten, mjölk eller den enkla bioboostern rekommenderad nedan: 1 eller ½ tsk ekologisk ghee 1 eller ½ glas varm ekologisk mjölk (mandel/soyamjölk är lika bra) 1 krm jaggery eller rörsocker Doseringsanvisningen bör ej överskridas.
Produkten ska inte heller användas som ett alternativ till en varierad kost eller läkemedel. Denna produkt ska förvaras utom räckhåll för barn. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.
Det kommer mer info snart…
Share this...
Share on Facebook
Facebook