Probiotika Actiflora

Probiotika är nyttobakterier som är bra för tarmfloran och även immunförsvaret. Probiotika har även visat sig bra mot allergier av olika slag. Nyttobakterierna hämmar tillväxten av skadliga bakterier (förruttnelsebakterier). Även depression kan bero på dålig tarmflora.

Probiotika och magbefrämjande kost och örter är en bra grogrund för tarmarnas hälsa. Probiotika finns i lök, vitlök, kål, tomat, havre, syrade livsmedel som surkål, filmjölk och yoghurt m.fl.

Nyttobakterierna lever på näringen i tarmen, de sätter sig på slemhinnorna i tarmen och försvårar för de skadliga bakterierna att såväl få tillgång till näring som få fäste på tarmens slemhinnor. Probiotika innehåller olika laktobaciller, acidofilusbakterier och bifodobakterier. Probiotika i mjölksyrebakterier (nyttobakterier) sänker bl.a. laktosnivån vilket kan vara bra om du har problem att bryta ner laktos. Vanliga probiotika i bl.a. yougurt, fil mf. är Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium.

Probiotika producerar antiseptiskt väteperoxid och starka syror (mjölksyra och ättiksyra) vilket sänker PH-värdet i magsäcken. Detta är bra då det motverkar syrakänsliga skadliga bakterier men även svampsjukdomar som Candida. Probiotika kan även vara till hjälp hos laktosintoleranta personer då det stimulerar nedbrytningen av laktos.

Om du genomgått tarmrening för att rensa kroppen från orenheter, skadliga bakterier, toxiner, eventuella parasitsjukdomar och candida m.m. så bör du bygga upp tarmen med probiotika av olika slag efteråt. Man kan göra det medan man renar tarmen, men vanligare är att man gör det direkt efter en rening.

Innehåll per vegetabilisk kapsel i mg:

Probiotika                                 100mg
4,2miljarder  mjölksyrebakterier
-Bifidobacterium longum
-Bifidobacterium infantis
-Lactobacillus acidofilus
-Lactobacillus casei
Inulin                                       50mg
Mg stearate                                5mg
————————————
Total                                      455mg

Rekommenderad daglig dos 1 -2 kapslar

Köp Probiotika Actiflora här

Köp LactoBifidum här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook