Organiskt Hampa-te

Hampa harmoniserar de grundläggande processerna i kroppen och därigenom stöder dess naturliga försvar. Hampate har en avkopplande effekter. Det har en positiv effekt på hjärtat, musklerna, lederna och huden men också en balanserande effekt på nivån av kolesterol och glukos i blodet.

Tack vare hampate kan du njuta av god sömn och normalt fungerade matsmältning / metabolism

Nyfödda barn får endokannabinoider från sina mammor under amning, för att utveckla smak och lära sig att äta.

Det här är ett välsmakande te och en hälsosam dryck som alla borde införa i sina dagliga rutiner att dricka. Effekten är inte “mind blowing” men teét får en att känna sig lugn och avslappnad. En kall ruggig kväll är det här teét en underbart dryck. Det är definitivt en humörhöjare och avstressande och med den behagliga mjuka smak, en väl rekommenderad produkt

Hampa te är idealisk för kvinnor under hela graviditeten och amningen. Teét är också lämpligt för hyperaktiva barn.

Innehåller; mald hampa av blad och blommor. Innehåller alla cannabinoider, terpener och flavonoider, alkaloider, klorofyll, omega fettsyror, aminosyror, antioxidanter, vitaminer, mineraler etc.

Köp hampate här

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook