Hampa protein

Proteinet i hampa är det bäst lämpade för människan av alla växtproteiner. Hampafrö innehåller en massa näring och har ett väldigt högt proteininnehåll. Hampaproteinet är fullt av vitaminer, enzymer och mineraler.

Hampa är en bra källa till bland annat E-vitamin och karoten. Fröet som proteinet tillverkas av är rikt på mineraler såsom kalcium, magnesium, fosfor och kalium. Det innehåller alla 20 aminosyrorna varav åtta essentiella, vilket är en förutsättning för att kunna bygga upp en stark och frisk kropp. 65 % av proteinet består av edestin protein och 35 % av albumin, en proteinform som är snarlik den som finns i blodplasman. Detta är mer än i någon annan växt och gör därför att hampaprotein lätt kan tas upp av vår kropp. Upptaget är c:a 90%

Till skillnad från andra proteinpulver ger hampaproteinet inga problem med magen. Det är annars ganska vanligt med magsmärtor och gaser när man äter proteinpulver. Det slipper du med vårt Hampaprotein.

Ekologiskt Hampaprotein, fritt från gluten och laktos

100% Organiskt Hampa Protein Pulver

Detta fullvärdiga proteinpulver är tack vare sitt höga innehåll av levande enzymer, EFAs, vitaminer, mineraler och andra naturligt hjälpande ämnen lättsmält och kan med fördel ersätta andra proteinkällor. Den innehåller alla essentiella aminosyrorna och ger därför hela 47 % fullvärdigt protein. Dessutom innehåller detta hampa proteinpulver en optimal balans mellan de essentiella fettsyrorna omega 6 och omega 3, 2-4% GLA och antioxidanterna tokoferol, tokotrienol och klorofyll.

Näringsvärde per 100g: 345 kcal, protein 51,11g, kolhydrater 15,09g , Fiber 46,3 g  Frett 8,82g

Proteinpulvret är naturligt fri från gluten och innehåller inget GM

Köp hampa protein här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook