Tulsi Te

Beskrivning: Ekologiskt Tulsi Honung Kamomill Te från Organic India. Tulsi/basilika är en mycket omskriven läkeört i Ayurveda. Den anses vara en utmärkt adaptogen i vår kropp som hjälper kroppen hantera stress och ett hektiskt liv. Honey Chamomile innehåller ekologiska kamomill blad som ger en utsökt blommig smak och en lugnande effekt både i kroppen och sinnet. Honungen passar den smaken väldigt bra och ger en välbalanserad sötma.

Innehåller följande: Kamomill Tulsi (Ocimum sanctum) Öst indisk tulsi (Ocimum gratissimum) Fänkål Honungsarom 100% Ekologiskt innehåll. Dosering:Tag 1påse av Ekologisk Tulsi Honey-chamomile i en kopp och häll på varmt vatten och låt det dra i ca: 5-10minuter och rör om och njut. Produkten ska inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.

 

Koffeinfritt och ekologiskt te för sömnen

Ekologiskt Tulsi Sleep Te från Organic India. Tulsi/basilika är en mycket omskriven läkeört i Ayurveda. Den anses vara en utmärkt adaptogen i vår kropp som hjälper kroppen hantera stress och ett hektiskt liv. Sleep innehåller en blandning av Ayurvediska örter som lugnar både kroppen och sinnet samt minskar stress. Passar utmärkt att drickas mot kvällen. Innehåller: Krishna Tulsi (Ocimum sanctum) Vana Tulsi (Ocimum sanctum) Kardemumma Kamomill Pepparmint Dwarf Morning Glory Ashwagandha Gotu Kola Stevia

Köp Teet här

Share this...
Share on Facebook
Facebook