Circulation bärpulver

True Life´s nya produktserie är skräddarsydd för att rätta till problem med blodcirkulationen och för att reparera dina blodkärl, och detta helt utan biverkningar! Vi erbjuder nu dessa effektiva produkter till ett mycket fördelaktigt specialpris! Det är ett unik möjlighet att själv prova på och uppleva den skillnad dessa helt naturliga ingredienser kan åstadkomma.

Circulation är en ört- bär och grönsaksblandning som används för allmänt cirkulationsstöd med fokus på hjärtat, den bibehåller också vanligtvis friska kollagennivåer i kroppen.

Nyligen kom uppseendeväckande statistik från Hjärt-Lungfonden som visar att antalet svenskar med hjärt-kärlsjukdom nu har ökat till två miljoner! Ett långt och friskt liv bygger på en bra blodcirkulation. Problem med blodcirkulationen är som bekant den vanligaste orsaken till ett förkortat liv.

Huvudprodukten i Circulationserien är ett naturligt ört- och bärpulver sammansatt av utvalda ingredienser vars effekter har upptäckts främst inom svensk forskning. Flera forskarlag har kommit fram till samma slutsats vad gäller en av ingredienserna som ingår i blandningen; en markant förbättring hos kärlen redan efter några veckors intag! Dessutom kan denna, enl. ny forskning, öka prestationsförmågan så mycket som upp till 16%.

Circulation kan hjälpa dig bli kvitt plack i blodkärlen och därmed normalisera blodtrycket och drastiskt minska risken för stroke, hjärtinfarkt eller andra problem med din blodcirkulation. Circulation gör även blodkärlen mer elastiska, vilket ytterligare förbättrar cirkulationen. Även de små kärlen i tex. hjärnan, ögonen och fötterna rensas på sikt och gör att kroppen föryngras. En dålig blodcirkulation är grundorsaken till många sjukdomar.

Lars, 67år, är ett exempel på många som provat Circulationprodukterna och snabbt fått ett mycket bra resultat. Han mådde inte bra och använde 6 olika kraftfulla mediciner. Redan efter 1,5 månad med användning av Cirkulation hade blodtrycket gått ner till en bra nivå, från ca 169/97 (trots flera blodtrycksmediciner) till 125/77, utan mediciner! Lars tar nu alltså inga mediciner för blodtrycket. Han har fått en fin frisk färg i ansiktet och känner sig allmänt mycket bättre. 

Jag har en klient som också nu helt slutat med sina hjärtmediciner efter att ha ätit Circulation ett par tre månader (ah, det är nog lite längre föresten). Han hade stått på trombyl (blodförtunnande), Crestor (blodfetter) och Imdur (kärlkramp) och lovprisar den här blandningen.

Ta chansen att snabbt åtgärda eller förebygga cirkulationsproblem med cirkulationen. Det är mycket enkelt att använda produkterna och möjligheten till ett långt och friskt liv ökar väsentligt.

En enkel smoothie som förbättrar din blodcirkulation, vid till exempel högt blodtryck. I denna smoothie använder vi vårt cirkulation pulver som innehåller:

Rödbeta, Lingon, Rödklöver, Tranbär, Nässla, Shiitake, Selleri, Maskros, Druvkärnor, Broccoli.

Ingredienser:
2 msk cirkulation pulver (från truelife) 5 dl vatten
1 banan

Köp circulation 500g här…

Köp circulation 250g här…

Share this...
Share on Facebook
Facebook