Serrapeptase

Serrapeptase har en förmåga att avlägsna luftvägs och blodkärls obstruktioner som har ackumulerats över tid. Serrapeptas har visat sig vara till hjälp vid emfysem, ett tillstånd där viss vävnad blir fylld av luft eller andra gaser. Den vanligaste av dessa är lungemfysem som ingår i sjukdomsbilden vid COPD (chronic obstructive pulmonary disorder) och KOL

Serrapeptas är ett helt naturligt läkemedel och det finns en historia berättad av Paul Fassa i Natural Health, då en man i 60 års-åldern med KOL och rullstolbunden med syrgastuber börjar använda Serrapeptas, 2000IU (ca 5g)/dag, efter 6 veckors användning kan gå utan rullstol och leva utan sygastuberna

Enzymer är katalysatorer som möjliggör eller påskyndar biokemiska reaktioner. Det finns cirka 4000 biokemiska reaktioner som kräver enzymer som katalysatorer. Så människokroppen behöver enzymer inte bara för att smälta mat, som många vet, men behöver också enzymer för cellaktivitet. Den specifika enzymaktiviteten hos serrapeptas är unik. En tysk läkare vid namn Hans Napier, hade positiva resultat med att rengöra blockerade artärer och förhindra behovet av by-pass-operationer. Dr Napier behandlade en kvinna med Serrapeptas som var planerad att få sin hand amputerad men tillfrisknade efter intag med Serrapeptas.

Till skillnad från många läkemedel som används för att avlägsna arteriell väggplack eller inflammerade lipider (fetter) i blodet blockerar serrapeptas inte biosyntesen av kolesterol. Kolesterol i sin rena form är en antioxidant som är nödvändig för att alla organ i kroppen ska fungera ordentligt. Om biosyntesen hämmas kommer långsiktiga hälsofrågor att uppstå. Dessutom är det ett mycket kraftfullt naturligt antiinflammatoriskt medel. Så ett område av inflammation i kroppen förknippas utan att tillgripa steroid eller icke-steroidanvändning, vilket nästan alltid har allvarliga biverkningar.

Serrapeptas har använts framgångsrikt för behandling av kardiovaskulära problem, artrit, fibrocystisk bröstsjukdom, lungproblem, bihåleinflammation, karpaltunnelsyndrom och sportskador. Det rekommenderas som ett anti åldringsmedel bara för att mycket i samband med åldrande har att göra med ackumulering av ärrvävnad, inflammation och disregulering. Inflammation är en del av en nödvändig process för att skydda friska celler från skadliga inkräktare av alla slag. Disregulering sker när inflammationsprocessen förlorar diskriminering och inte längre kan skilja mellan skadliga och godartade ämnen. Då uppstår onödiga inflammationer som leder till långvariga autoimmuna problem.

Det finns många rapporter om värk och smärta som försvunnit ur människors liv efter att ha använt serrapeptas. Detta naturliga enzym undertrycker inte immunsystemet på något sätt. Det finns inga kända biverkningar, inte ens matsmältningsbesvär. Det rekommenderas att tunga doser tas tidigt tills en positiv förändring inträffar, då kan man trappa ner till en lättare dosering

Serrapeptase är ett naturlig mirakelmedel. Den kommer nu i påsar istället för burkar men det är precis samma produkt som tidigare

Serrapeptase är ett proteolytiskt enzym som isolerats från mikroorganismen Serratia E15. Detta enzym framställs naturligt och upptäcktes i silkesmaskarnas tarm. Enzymet absorberar död vävnad, blodproppar, cystor, arteriell plack och inflammation i olika former och kan användas vid en lång rad olika hälsoproblem, allt ifrån KOL till anti åldrande.

Serrapeptase är ett naturligt förekommande enzym utan hämmande effekter på prostaglandiner och saknar gastrointestinala biverkningar.

Biverkningar och säkerhet

Serrapeptas verkar vara säkert för vuxna när det tas via munnen, på kort sikt (upp till 4 veckor). Serrapeptas på lång sikt är inte känt.

Särskilda försiktighetsåtgärder och varningar:

Graviditet och amning: Inte tillräckligt är känt om användning av serrapeptas under graviditet och amning. Stanna på den säkra sidan och undvik användning under graviditet.

Blödningsstörningar: Serrapeptas kan påverka blodkoagulationen, så vissa forskare oroar sig för att det kan förvärra blödningsstörningar. Om du har en blödningsstörning ska du kontakta din vårdgivare innan du använder serrapeptas.

Kirurgi: Serrapeptas kan störa blodkoagulationen. Det finns en oro för att det kan öka blödningen under och efter operationen. Sluta använda serrapeptas minst två veckor före en planerad operation.

Serrapeptase har haft stor klinisk användning i över 25 år i Europa och Asien.

Vegicaps: 100% Hypromellos (cellulosa från träd)

Dosering: 1 kapslar per dag på fastande mage. Bör ej tas av personer under 18 år.

VIKTIGT: Intag, 1 tim före måltid eller 2 timmar efter.

 

Köp Serrapeptase 80.000IE här…

 Köp Serrapeptase 250 000IE här...

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook